024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Werkwijze

Werkwijze

Vóórdat wij aan de slag gaan, wordt er altijd een offerte op maat uitgebracht. Hierin zijn specifieke wensen en eisen verwoord in een duidelijk en overzichtelijk werkprogramma. Daartoe wordt het schoon te maken object bekeken waarbij dat veelal vergezeld zal gaan van een schoonmaakadvies van onze kant. Daarbij kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring van onze medewerkers in de schoonmaakbranche.

Wanneer de opdracht daadwerkelijk wordt verkregen zal vóór aanvang van de werkzaamheden een risico inventarisatie en evaluatie (R.I.E.) worden uitgevoerd voor wat betreft de werkzaamheden van HWM Schoonmaak. Hiervan ontvangt de opdrachtgever uiteraard een exemplaar om een en ander te integreren in hun eigen totaal-R.I.E.. Tevens zal de interieurverzorg(st)er van HWM Schoonmaak worden voorgesteld vóór aanvang van de werkzaamheden zodat duidelijk is wie namens HWM Schoonmaak in het pand werkzaam is.

Ook wordt gedurende de werkzaamheden vanuit HWM Schoonmaak regelmatig contact onderhouden met de opdrachtgever. Dit alles om ervoor te waken dat de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten aan de eisen van de opdrachtgever blijft voldoen. Al onze medewerkers zijn getraind en worden regelmatig bijgeschoold. Dit alles om bij te blijven bij de laatste ontwikkelingen op schoonmaakgebied.

Doordat HWM Schoonmaak beschikt over een select gezelschap medewerkers die wij aanduiden als “back-up krachten”, kunnen wij te aller tijden de continuïteit van de werkzaamheden garanderen. Deze mensen kunnen ook ingezet worden wanneer uw eigen interieurverzorg(st)er tijdelijk afwezig is door bijvoorbeeld vakantie of ziekte. Ook in dit soort situaties kan HWM Schoonmaak direct een passende oplossing bieden.