024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaak bedrijfspand Wijchen

Schoonmaak bedrijfspand Wijchen

De schoonmaak van een bedrijfspand in de regio Wijchen is voor HWM Schoonmaak geen probleem. Wij zijn gevestigd in Druten en kunnen van daaruit zeer veel bedrijven van dienst zijn. Wij streven, samen met u, naar een schone werk- en leefomgeving.

Partner
De schoonmaak van een bedrijfspand in Wijchen laat u over aan HWM Schoonmaak.  Wij kennen sinds 2003 een gestage groei, waar wij u graag bij willen betrekken. Bij ons bent u geen klant, maar een partner. Bij ons staat u centraal. Alvorens wij beginnen aan de schoonmaak van uw bedrijfspand in bijvoorbeeld Wijchen wordt er eerst een offerte op maat gemaakt. Als wij de opdracht daadwerkelijk krijgen, maken wij ook nog een Risico Inventarisatie en Evaluatie, waarvan de opdrachtgever uiteraard ook een exemplaar ontvangt. Bovendien stellen wij degene die de werkzaamheden gaat verrichten altijd voor aanvang van de werkzaamheden. Bovendien onderhouden wij regelmatig contact met u om na te gaan of de schoonmaak van het bedrijfspand in de omgeving van Wijchen naar wens verloopt.

Contact
Wij staan u graag te woord als u nog vragen heeft over ons bedrijf of als u interesse heeft in onze diensten als het gaat om de schoonmaak van een bedrijfspand in de omgeving Wijchen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024 – 344 57 52, e-mail info@hwmschoonmaak.nl of via ons contactformulier.