024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaak huis Beuningen

Schoonmaak huis Beuningen

Voor de schoonmaak van uw huis bij verhuizing of oplevering in of rond Beuningen kunt u HWM Schoonmaak inhuren. Wij hebben een uitgebreid pallet aan diensten en werkgebieden, zodat wij nooit iemand teleur hoeven te stellen. Bij ons bent u gegarandeerd aan het juiste adres.

Betrouwbaar
Heeft u te weinig tijd voor de schoonmaak van uw huis bij verhuizing of oplevering in de regio Beuningen? Dan kunt u met een gerust hart HWM Schoonmaak inschakelen. Wij beschikken over zeer betrouwbaar personeel, dat bovendien weet wat goed schoonmaken is. Daarnaast worden onze interieurverzorg(st)ers regelmatig bijgeschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. U kunt ons inhuren voor verschillende werkzaamheden die te maken hebben met de schoonmaak van een huis in de regio Beuningen. Wij verzorgen de schoonmaak tijdens verhuizingen, bij opleveringen, kunnen de glasbewassing voor onze rekening nemen of zorgen voor vakkundig vloeronderhoud- of conservering. Bovendien worden wij regelmatig ingeschakeld om de schoonmaak te doen in bedrijfspanden, fabriekshallen of bijvoorbeeld winkelcentra.

Contact
Wilt u meer informatie over de schoonmaak van uw huis in de regio Beuningen door HWM Schoonmaak? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 024 – 344 57 52, per e-mail info@hwmschoonmaak.nl of door ons contactformulierin te vullen.