024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaakbedrijf Druten

Schoonmaakbedrijf Druten

Een schoonmaakbedrijf van hoge kwaliteit in de regio Druten, is HWM Schoonmaak. Wij timmeren sinds 2003 aan de weg met maar één doel voor ogen: een schone leef- en werkomgeving voor onze partners.

Succesvolle methode
HWM Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf in de regio Druten dat het woord ‘klant’ niet kent. Wij spreken veel liever over partners. Deze benadering werkt heel goed, want steeds meer bedrijven sluiten zich bij ons aan voor een partnership. Hierdoor onderscheiden wij ons als schoonmaakbedrijf van onze collega’s in de regio Druten. Van een op maat gemaakte offerte tot aan het voeren van regelmatig overleg tijdens de werkzaamheden, wij zorgen voor een persoonlijke en warme benadering. Bij ons staan uw wensen en eisen centraal. Bovendien kunt u ons schoonmaakbedrijf in de regio Druten inhuren voor de schoonmaak van verschillende panden en voor het uitvoeren van verschillende taken zoals vloerconserveren, glasbewassing of de schoonmaak van net opgeleverde panden.

Contact
Wilt u in contact komen met ons schoonmaakbedrijf uit de regio Druten? Bel dan naar 024 – 344 57 52, stuur een e-mail naar info@hwmschoonmaak.nl of vul ons contactformulier in.