024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaak bedrijfspand Druten

Schoonmaak bedrijfspand Druten

Wij van HWM Schoonmaak draaien onze hand niet om voor de schoonmaak van welk bedrijfspand in de omgeving van Druten dan ook. Vanuit onze vestigingsstad Druten (regio Nijmegen) bedienen, wij met gemak de vele partners die wij sinds 2003 aan ons hebben gebonden. Wij onderscheiden ons door een perfecte service, geheel op maat en volgens uw wensen.

Aangewezen partner
HWM Schoonmaak is de aangewezen partner voor de schoonmaak van uw bedrijfspand in Druten. Wij spreken liever niet over klanten, en daarom hanteren wij ook een zeer partnergerichte service. Allereerst maken wij, als u interesse heeft in onze diensten op het gebied van de schoonmaak van uw bedrijfspand in Druten, een offerte op maat. Daarin worden specifieke wensen en eisen verwoord en geven wij een helder werkprogramma. Bovendien stellen wij de interieuverzorg(st)er die de schoonmaak van uw bedrijfspand in Druten gaat uitvoeren altijd van te voren aan u voor. Zodat u precies weet met wie u te maken krijgt. Het spreekt voor zich dat wij ook tijdens de werkzaamheden nog regelmatig met u overleggen over de gang van zaken. Onze diensten reiken verder dan alleen de schoonmaak van een bedrijfspand in bijvoorbeeld Druten en omgeving. Ook maken wij scholen, winkelcentra en fabriekshallen schoon en u kunt ons bijvoorbeeld ook inhuren voor glasbewassing.

Contact
Via ons contactformulierinfo@hwmschoonmaak.nl of ons telefoonnummer 024 – 344 57 52 kunt u meer informatie krijgen over onze diensten. Als u vragen heeft over de schoonmaak van een bedrijfspand in de omgeving van Druten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.