024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaak huis Druten

Schoonmaak huis Druten

De schoonmaak van uw huis bij verhuizing of oplevering kunt u uitbesteden aan HWM Schoonmaak uit de regio Druten. Wij zijn ons ervan bewust dat u graag bij verhuizing of oplevering een prettige en schone leefomgeving heeft en daar willen wij graag voor zorgen. Dankzij onze persoonlijke benadering en uitstekende service wordt u niet teleurgesteld.

De vinger aan de pols
Wij zijn als bedrijf van alle markten thuis. Daarom kunt u ons niet alleen inhuren voor de schoonmaak van uw huis bij verhuizing of oplevering, maar verzorgen wij in de regio Druten ook de schoonmaak van bedrijfspanden, fabriekshallen, trappenhuizen en winkelcentra. Wij hebben ons sinds 2003 opgewerkt tot een zeer betrouwbare partner op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Hiervoor leunen wij op zeer vakkundig personeel. Als u ons inschakelt voor de schoonmaak van uw huis in de regio Druten, dan krijgt u te maken met een interieurverzorg(st)er die weet waar hij of zij mee bezig is. Uiteraard krijgt u allereerst een offerte op maat en wordt de interieurverzorg(st)er aan u voorgesteld, zodat u precies weet met wie u te maken krijgt. Ook houden wij tijdens de schoonmaak van uw huis in de regio Druten regelmatig contact met u, zodat wij kunnen nagaan of alles nog naar wens verloopt.

Contact
Wilt u meer informatie over de schoonmaak van uw huis in de regio Druten? Neem dan contact op met HWM Schoonmaak. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024 – 344 57 52, per e-mail: info@hwmschoonmaak.nl of via ons contactformulier.