024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaakbedrijf Wijchen

Schoonmaakbedrijf Wijchen

Sinds 2003 is HWM Schoonmaak een succesvol schoonmaakbedrijf uit de regio Wijchen. Wij hebben ons gevestigd in Druten en vanaf deze locatie zijn wij zeer actief met ons ultieme doel voor ogen: het realiseren van een fijne en bovenal schone werk- en leefomgeving voor onze partners. Wij willen u hier graag deelgenoot van maken.

Kwaliteit staat centraal
Als succesvol schoonmaakbedrijf in de regio Wijchen weten wij als geen ander hoe wij onze partners tevreden kunnen stellen. U bent bij HWM Schoonmaak gegarandeerd aan het goede adres als het gaat om de schoonmaak van bedrijfspanden, openbare ruimtes, trappenhuizen et cetera. Wij kunnen op deze locaties verschillende werkzaamheden verrichten. U kunt ons schoonmaakbedrijf in de regio Wijchen bijvoorbeeld inhuren om glazen te wassen, de vloer in uw pand te onderhouden of om de schoonmaak te doen bij een verhuizing. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten die wij als schoonmaakbedrijf in de regio Wijchen aanbieden. Dit werk wordt gedaan door deskundig en regelmatig bijgeschoold personeel. Het leveren van kwaliteit staat bij HWM Schoonmaak te allen tijde centraal.

Contact
U kunt ons schoonmaakbedrijf uit de regio Wijchen bereiken via telefoonnummer 024 – 344 57 52info@hwmschoonmaak.nl of ons contactformulier. Wij staan graag voor u klaar als u meer informatie wilt.