024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaak huis Wijchen

Schoonmaak huis Wijchen

HWM Schoonmaak is het adres voor de schoonmaak van een huis (bij verhuizing of oplevering) in Wijchen en omstreken. Wij hebben sinds 2003 ervaring met het aanpakken van diverse schoonmaakklussen en wij kunnen u dus uitermate goed van dienst zijn.

Altijd op de hoogte
Voor de schoonmaak van uw huis in de regio van Wijchen, bij verhuizing of oplevering hebben wij zeer ervaren en vakkundige interieurverzorg(st)ers in dienst. Onze medewerkers krijgen regelmatig trainingen, zodat ze op de hoogte blijven van alle noodzakelijke ontwikkelingen. Bovendien, voordat wij beginnen aan de schoonmaak van uw huis in Wijchen en omstreken, stellen wij ons personeel altijd uitgebreid aan u voor. Op deze manier weet u precies met wie u te maken heeft. Wij zijn een betrouwbare partner in de schoonmaak van niet alleen uw huis, maar ook van kantoren en bijvoorbeeld winkelcentra in de omgeving van Wijchen. Wij kunnen u helpen met glasbewassing, de schoonmaak van vloeren of de verhuur van tijdelijk personeel.

Contact
Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024 – 344 57 52info@hwmschoonmaak.nl of via ons contactformuliervoor het geval u meer informatie wilt over de hulp die wij kunnen bieden voor de schoonmaak van uw huis in Wijchen en omstreken.