024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaakbedrijf Beuningen

Schoonmaakbedrijf Beuningen

HWM Schoonmaak is misschien wel het beste schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Beuningen. Wij bieden u een gedegen service, gericht op het creëren van een schone werk- en leefomgeving. Dit realiseren wij door te luisteren naar u, onze partner, en dit te vertalen naar een helder plan.

Oog op de toekomst
Als schoonmaakbedrijf uit de regio Beuningen zijn wij een allround schoonmaakbedrijf. Wij maken verschillende typen gebouwen schoon, van kantoren tot scholen en van fabriekshallen tot winkelcentra. Bovendien kunnen wij in deze panden verschillende werkzaamheden verrichten. Zo is ons uitvoerig getrainde personeel geschikt om ramen te wassen, vloeren te reinigen en te onderhouden, maar bijvoorbeeld ook de schoonmaak te doen na calamiteiten of bijvoorbeeld bij verhuizingen. Ons personeel is goed getraind, maar wordt ook regelmatig bijgeschoold, om u ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn volgens de laatste ontwikkelingen. Zo blijven wij als bedrijf ook up-to-date. Dit uit zich ook in het regelmatige contact dat wij onderhouden met onze partners. Op deze manier kunnen wij nagaan of de geboden service voldoet aan alle gestelde eisen.

Contact
Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Beuningen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024 – 344 57 52, ons contactformulierof per e-mail info@hwmschoonmaak.nl.