024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Schoonmaakbedrijf HWM Schoonmaak is dé betrouwbare partner in de regio Nijmegen. Wij bieden u sinds 2003 een gedegen en klantgerichte service waarbij wij uitgaan van uw wensen en eisen voor een schone werk- en leefomgeving.

Allround schoonmaakbedrijf
Als schoonmaakbedrijf in de regio Nijmegen zijn wij van alle markten thuis. Wij kunnen uw bedrijfspand schoonmaken, de ramen van het pand wassen, de vloer onderhouden of bijvoorbeeld zorgen voor tijdelijk personeel zodat de interieurverzorging in uw bedrijf niet stil komt te liggen. Echter, wij zouden geen allround schoonmaakbedrijf zijn als wij in de regio Nijmegen alleen bedrijfspanden zouden schoonmaken. Daarnaast voeren wij ook interieurverzorging uit voor bijvoorbeeld scholen en winkelcentra en ga zo maar door. Onze service is veelzijdig en uitgebreid. Wij zorgen er bovendien voor dat u verzekerd bent van een persoonlijke benadering. Wij zorgen ervoor dat wij ons ervaren personeel altijd eerst aan u voorstellen en dat u tijdens de werkzaamheden regelmatig met ons in gesprek kunt over de gang van zaken.

Contact
HWM Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf in de regio Nijmegen. Als u nog vragen heeft over onze diensten en service, dan kunt u ons bellen via nummer 024 – 344 57 52. U kunt ons ook bereiken via info@hwmschoonmaak.nl of maak gebruik van ons contactformulier.