024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaakonderhoud Nijmegen

Schoonmaakonderhoud Nijmegen

Voor al het schoonmaakonderhoud in de regio Nijmegen kunt u rekenen op HWM Schoonmaak. Wij zijn gevestigd in Druten en van daaruit bezorgen wij onze partners al jaren een uiterst schone werkomgeving.

Persoonlijke benadering
Het schoonmaakonderhoud dat HWM Schoonmaak uit de regio Nijmegen u biedt bestaat uit zeer veel verschillende werkzaamheden en werkterreinen. U kunt bij HWM Schoonmaal ook terecht voor de schoonmaak van uw bedrijfspand, uw huis, winkelcentra, fabriekshallen en ga zo maar door. Daarnaast behelst het schoonmaakonderhoud dat wij doen in de regio Nijmegen een aantal verschillende werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, vloeronderhoud, de levering van papierlijnen en droogloopmatten of bijvoorbeeld in het leveren van tijdelijk personeel, zodat de continuïteit van de schoonmaak niet in gevaar komt. Uiteraard voorzien wij in een persoonlijke benadering tijdens het schoonmaakproces. Wij nemen op gezette tijden contact met u op om te controleren of het schoonmaakonderhoud in uw bedrijf in Nijmegen of omstreken nog steeds verloopt zoals u dat wilt. Bij ons staat u, onze partner, centraal.

Contact
Wilt u meer informatie over het schoonmaakonderhoud in de regio Nijmegen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024 – 344 57 52info@hwmschoonmaak.nl of ons contactformulier.