024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaakonderhoud Beuningen

Schoonmaakonderhoud Beuningen

Voor schoonmaakonderhoud in de regio Beuningen kunt u rekenen op HWM Schoonmaak. Wij zijn gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden en actief sinds 2003. Wij hebben in de loop van de jaren vele partners van ons tevreden gesteld en geholpen aan een schone werk- en leefomgeving.

Service op maat
Het schoonmaakonderhoud dat wij verrichten in de omgeving van Beuningen behelst onder andere glasbewassing, vloeronderhoud, tijdelijke vervanging van uw eigen interieurverzorg(st)er en natuurlijk de schoonmaak van scholen, bedrijfspanden, winkelcentra of bijvoorbeeld fabriekshallen. Wij hanteren een handelswijze waarbij u als partner centraal staat. Wij kiezen er bewust voor om niet te spreken over klanten, maar spreken liever over partners. Wij houden te allen tijde rekening met uw specifieke wensen. Wij zullen tijdens het schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld uw bedrijfspand in Beuningen contact met u onderhouden om na te gaan of de geboden service voldoet aan uw wensen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de continuïteit van de werkzaamheden als de vaste interieurverzorg(st)er niet beschikbaar is. Wij beschikken namelijk over medewerkers die als back-up krachten fungeren. Deze kunnen moeiteloos het werk overnemen.

Contact
Wilt u meer informatie over schoonmaakonderhoud in de regio Beuningen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024 – 344 57 52, per e-mail info@hwmschoonmaak.nl of via ons contactformulier.