024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaakbedrijven Wijchen

Schoonmaakbedrijven Wijchen

HWM Schoonmaak heeft zich sinds 2003 opgewerkt tot een van de meest succesvolle schoonmaakbedrijven in de regio Wijchen. Vanuit onze vestigingsplaats Druten bezorgen wij menig partner van ons een uiterst schone werk- en leefomgeving.

Persoonlijk, grondig en vakkundig
Om ons te onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven in de regio Wijchen benadrukken wij onze relatie met onze partners door zeer grondig, vakkundig en persoonlijk te werk te gaan. Wij zorgen allereerst voor een offerte op maat, maken vervolgens een grondige analyse van de veiligheid en risico’s die onze werkzaamheden met zich meebrengen en overhandigen u daar een exemplaar van. Bovendien stellen wij ons personeel altijd eerst aan u voor, zodat u precies weet met wie u te maken heeft en tot slot houden wij tijdens de werkzaamheden contact met u, zodat u op regelmatige basis kunt aangeven of u nog steeds tevreden bent over onze service. Deze methode, evenals het feit dat wij onze klanten liever zien en bewoorden als partners maakt ons onderscheidend ten opzichte van andere schoonmaakbedrijven in de regio Wijchen.

Contact
Wilt u meer informatie over onze service en waarom wij anders zijn dan andere schoonmaakbedrijven in de regio Wijchen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024 – 344 57 52info@hwmschoonmaak.nl of via ons contactformulier.