024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaakbedrijven Nijmegen

Schoonmaakbedrijven Nijmegen

Schoonmaakbedrijven in de regio Nijmegen zijn er in overvloed. HWM Schoonmaak is er hier één van, maar wel één die de relatie met u centraal stelt. Wij streven samen met u naar een schoon resultaat waarin u prettig kunt werken of leven.

Groeiend aantal partners
HWM Schoonmaak is een van de schoonmaakbedrijven in de regio Nijmegen waar u terecht kunt voor een keur aan diensten. Wat ons echter anders maakt dan andere schoonmaakbedrijven in de regio Nijmegen is dat onze methode gebaseerd is op een gelijkwaardige relatie met u. Wij zien u niet als klant, maar als partner. Dit betekent dat wij u altijd serieus nemen, zoals blijkt uit de handelingen voordat onze werkzaamheden beginnen. Wij maken bijvoorbeeld een zeer uitgebreide offerte, stellen ons personeel eerst aan u voor en we houden regelmatig contact met u tijdens de werkzaamheden. Deze methode is sinds 2003 succesvol, waardoor steeds meer mensen en bedrijven zich aansluiten bij ons.

Contact
Wij kunnen u nog veel meer vertellen over de service van een van de beste schoonmaakbedrijven in de regio Nijmegen. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 024 – 344 57 52info@hwmschoonmaak.nl of via ons contactformulier.