024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Schoonmaakbedrijven Beuningen

Schoonmaakbedrijven Beuningen

HWM Schoonmaak is een van de schoonmaakbedrijven in de regio Beuningen. Wij bieden u een keur aan schoonmaakdiensten aan. Bovendien zorgen wij ervoor dat u te allen tijde op uw wenken wordt bediend. U kunt op ons rekenen.

Onderscheidende methode
Onze methode onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven rondom Beuningen. Wij spreken niet van klanten, maar van partners. Bovendien kiezen steeds meer bedrijven voor een partnership met HWM Schoonmaak. Allereerst maken wij een offerte op maat, waarbij wij rekening houden met alle eisen en wensen en deze duidelijk verwoorden. Bovendien geven wij een overzichtelijk werkprogramma. Ook maken wij een uitgebreide Risico Inventarisatie en Evaluatie wat betreft onze werkzaamheden. Hiervan krijgt u uiteraard een exemplaar die u in uw eigen R.I.E. kunt integreren. Daarnaast stellen wij ons personeel altijd aan u voor. Zo weet u precies wie er voor de schoonmaak van uw pand zorgt. Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij een van de betere schoonmaakbedrijven zijn in de omgeving van Beuningen. U kunt ons inschakelen voor zeer veel verschillende soorten werkzaamheden.

Contact
Aarzel dus niet langer en schakel ons in. Als u nog meer informatie wilt over waarom wij een van de betere opties zijn als het gaat om schoonmaakbedrijven rondom Beuningen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024 – 344 57 52, ons contactformulierof per e-mail: info@hwmschoonmaak.nl.