024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Diensten » Schoonmaak van scholen kantoren en praktijkruimtes

Schoonmaak van scholen kantoren en praktijkruimtes

De schoonmaak van een scholen, kantoren en praktijkruimtes is voor HWM Schoonmaak totaal geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van diverse schoonmaakoplossingen die wij u tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Onze service is uitgebreid.

Getraind personeel
De schoonmaak van een school, praktijkruimte of kantoor is slechts een van de diensten die wij aanbieden. U kunt bij ons ook terecht voor de schoonmaak van fabriekshallen, trappenhuizen of bijvoorbeeld winkelcentra. De mogelijkheden bij ons zijn zeer gevarieerd. Dat uit zich ook in de vele werkzaamheden die wij aanbieden. Ons personeel zorgt voor de conservering en het onderhoud aan vloeren, verzorgen de schoonmaak bij verhuizingen, na calamiteiten en bij opleveringen en ga zo maar door. Bovendien bieden wij u een uitstekende service aan, specifiek gericht op uw wensen en uitgevoerd door vakkundig personeel. Onze medewerkers krijgen bovendien zeer regelmatig trainingen, zodat ze constant op de hoogte zijn van de laatste technieken. Aan ons kunt u de schoonmaak van een schoolgebouw, kantoor of praktijkruimte dus gerust overlaten.

Contact
Wilt u meer informatie over onze service wat betreft de schoonmaak van een school, kantoor of praktijkruimte? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024 – 344 57 52info@hwmschoonmaak.nl of maak gebruik van ons contactformulier.