024 344 57 52 info@hwmschoonmaak.nl
Selecteer een pagina

Home » Diensten » Schoonmaak onderhoud van studentenhuizen, winkelcentra, trappenhuizen voor VvE’s en overige openbare ruimtes

Schoonmaak onderhoud van studentenhuizen, winkelcentra, trappenhuizen voor VvE’s en overige openbare ruimtes

Voor diverse partijen verzorgen wij momenteel het periodieke schoonmaak onderhoud van hun openbare verkeersruimtes. U kunt hierbij denken aan studentenhuizen, trappenhallen, parkeergarages en overige gemeenschappelijke ruimtes. Ons takenpakket bestaat dan meestal uit het schoonhouden van de vloeren, zorgen voor opgeruimde omgeving, glasbewassing, vegen en schrobben van parkeergarages, schoonmaken van diverse gevelbeplating, zorgen voor een smetteloze entree, schoonmaak van gemeenschappelijke toiletten, badkamers en keukens etc.

Opdrachtgevers zijn VvE’s, verhuurbedrijven, woningbemiddelbureaus, makelaars en particulieren. Voor allen kunnen we een maatwerkoplossing bieden door een specifiek op hun eigen project gericht schoonmaakprogramma op te stellen en hierbij rekening te houden met de klant specifieke wensen en eisen en daarmee een optimaal schoon resultaat te bereiken.